Ervaringen

Anouk - (26) - Individuele begeleiding 

Ik heb nu bijna een jaar begeleiding van Laura en ben daar zeer tevreden over. Laura staat ervoor open om alles waar je mee zit aan te pakken. Wanneer veranderingen of nieuwe dingen veel spanning geven helpt Laura om de spanning te verlagen en in kleine stapjes uitdagingen aan te gaan. Hierbij zorgt ze ervoor dat je geen druk ervaart en dingen op je eigen tempo kunt doen. Dit geeft veel rust.

Bij andere hulpverleners heb ik ervaren dat het hen voor moeilijk is om te begrijpen wat er bij iemand met autisme in hun hoofd omgaat en hoe ze daarop moeten reageren. Laura weet juist heel goed hoe ze hier mee om moet gaan en dat zorgt ervoor dat je snel een vertrouwensband opbouwt. Ik ben erg blij met de begeleiding van Laura en met behulp van Laura heb ik al veel stappen gezet.

Moeder Jens (7) - Individueel & Systemische Gezinsbegeleiding
Van slapeloze nachten, woede aanvallen, negativiteit en thuis zijn van school tot goed slapen, graag naar school gaan en positieve dingen ervaren. Deze omslag hebben wij al bereikt door het samenwerken met Laura en school. 
Laura kan erg goed luisteren naar wat er achter een verhaal/uitleg schuilt. Ze is een oprecht persoon die het belangrijk vindt om spelenderwijs te leren. Ze kijkt naar het complete plaatje omdat alles met elkaar in verbinding staat. Er is ruimte om stil te staan en om te groeien. Zowel in de thuissituatie als bij de schoolsituatie kan Laura goed helpen. 
En nog een belangrijk punt voor ons was hoe houden we balans in ons gezin EN ruimte voor ons zelf. Ook hierin heeft Laura ons goed ondersteund. 

Wij zijn er van overtuigd wanneer je zelf (als individu) en als gezin wilt leren je heel veel kunt bereiken samen met Laura. Dank je wel Laura, wij zijn jouw enorm dankbaar voor wat je ons hebt geleerd. 

 

Sibren (8) - Individuele begeleiding
Als ik niet kan vertellen wat ik bedoel, helpt Laura mij altijd te vertalen zodat papa en mama snappen hoe ik me voel. Papa en mama begrijpen mij nu ook beter en Laura ontwerpt vaak spullen waardoor ik op een leuke manier kan leren. Zo heb ik een bikkel-diploma gekregen van Laura welke ik door stapjes te zetten, kan behalen. Ik durf nu ook meer dingen te eten waar we iedere week oefeningen mee doen, Laura maakt er graag een feestje van, dat vind ik leuk! Dan leer ik ook veel sneller!

Danielle (42) - Individuele begeleiding & Systemische Gezinsbegeleiding
Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding voor onze tiener! Nadat onze vorige begeleider helaas moest stoppen, werden we gematcht met Laura van Uitvogelaar en de overgang verliep ontzettend vlot en soepel. We zijn gestart met ouderbegeleiding en na een kennismakingsperiode werd de individuele begeleiding opgestart. We zijn erg blij met alle stappen die nu al gemaakt zijn en zien dat terug in de vooruitgang bij ons kind. Het contact met Laura van Uitvogelaar is gemoedelijk en vertrouwd. De begeleiding wordt prima afgestemd op de behoeftes en interesses en de proactieve houding maakt het voor ons als ouders een stuk makkelijker.

Rene (26) - Individueel & Begeleid wonen
Zonder de hulp van Laura van Uitvogelaar zou ik waarschijnlijk niet meer in mijn geweldige appartement gewoond hebben.

Theo (55) Individueel & Systemische Partnerbegeleiding
Laura is de eigenaresse van Uitvogelaar. Zij geeft begeleiding op maat en is ruim meedenkend en vriendelijk. Ze is serieus en kan tegen een grapje. Ze is iemand die moeite voor je doet en je krijgt al snel het gevoel van: Kijk, hier heb ik wat aan!
Ze is nu al bijna twee jaar mijn begeleidster en ik heb een klik met haar wat voor mij erg belangrijk is om doelen te kunnen bereiken. Mijn situatie gaat langzaam maar zeker vooruit en ik heb er geen spijt van dat we met elkaar in contact zijn gekomen! Voor mij is ze een echte aanrader!

Daisy (24) Individuele begeleiding
Bijna een jaar heb ik nu begeleiding van Laura van Uitvogelaar en ik heb dankzij haar al veel stappen gemaakt in de goede richting. Hier herinnert zij me ook aan gezien ik de goede stappen weleens wil vergeten. Ik voelde me snel op mijn gemak bij Uitvogelaar met altijd creatieve ideeën als oplossing voor een situatie op dat moment.